Online afspraken inplannen

Klik op deze link om direct een afspraak met één van onze mondzorgspecialisten in te plannen.

Patiëntgericht team

Onze mondzorg is afgestemd op de wensen en waarden van onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat in onze familiepraktijk al meer dan 40 jaar voorop.

Esthetische tandheelkunde

Composiet facings, porseleinen facings, DSD (Digital Smile Design) en doorzichtige beugels.

Efficiënte mondzorg

Strak ingeplande behandelingen en minimale wachttijden. Doeltreffende en doelmatige zorgverlening met alle specialisaties onder één dak.

MAAK KENNIS MET UW ONLINE PATIENTEN PORTAAL. UW WELBEVINDEN KOMT VOOR ONS ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS. EN DAAROM WILLEN WIJ DE GELEVERDE ZORG TOEGANKELIJK MAKEN.

Tandartsenpraktijk van de Veer Amsterdam

Welkom bij familiepraktijk Van de Veer

Praktijk Zuidas

Onze familiepraktijk kenmerkt zich door een decennialange traditie van het bieden van uitstekende tandheelkundige zorg in combinatie met huiselijke gezelligheid. Onze eerste praktijk startte immers als een kleine praktijk aan huis en werd 40 jaar geleden door onze grondlegger Gerard van de Veer  gevestigd op de Apollolaan 45. Veel van de patiënten uit deze begintijd zien wij nog altijd. Want ook in onze nieuwe praktijk op de Zuidas domineert huiselijkheid en rust.

Sinds 2011 zet inmiddels de tweede generatie van onze familie, Ilse van de Veer, het werk aan de stoel voort. Ilse leidt op de Zuidas een professioneel team van uitstekend gekwalificeerde tandartsen, implantologen, mondhygiënistes en preventie assistentes. Ingesteld op de hedendaagse, drukke dagindeling wordt er gewerkt met zo kort mogelijke behandeltijden. Maar traditiegetrouw eveneens met veel ruimte en aandacht voor persoonlijk contact.

BEOORDELINGEN

Wat onze patiënten zeggen

ONS TEAM

Wie kunt u zoal tegenkomen in onze praktijk?

Onze behandelende tandartsen en mondhygiënisten zijn academisch opgeleide mondzorgprofessionals.
De titel tandarts is beschermd via de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG). Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Opbouw gebitsslijtage

Bij gebitsslijtage kunnen wij uw gebit weer in oude glorie herstellen. Met behulp van wit vulmateriaal (composiet) brengen wij de versleten facetten weer terug.

Digital Smile Design

Als u overweegt een facing of veneerbehandeling te laten ondergaan, maar twijfelt over het effect ervan, probeer dan vooraf ons nieuwe Digital Smile Design.

Onzichtbare beugel

Overweegt u een standcorrectie? Maar ziet u op tegen de ongemakken van metalen brackets? Wij hebben de onzichtbare oplossing! Kom eens langs voor een adviesconsult.

Facings

Mooie facings geven een mooie en zelfverzekerde glimlach. Met een mock-up kunt u vooraf zien wat het eindresultaat gaat worden.
BEKIJK ONZE BEHANDELINGEN

Onze zorgverlening is volledig afgestemd op uw mondgezondheid.

Alle eerstelijnsbehandelingen vinden plaats in onze moderne en comfortabele mondzorgpraktijk.
Onze academisch opgeleide mondzorgprofessionals bieden daarbij brede zorg, dat wil zeggen diagnose, indicatiestelling, behandelplanning en curatieve behandeling van aandoeningen.

HEEFT U VRAGEN?

Neem dan contact met ons op.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.