Droge mond

AANDOENINGEN

Droge mond

Een droge mond overkomt iedereen wel eens, bijvoorbeeld na intensief sporten of bij het ontwaken. Sommige mensen hebben echter altijd last hiervan en dan wordt het echt vervelend. Vaak is er in dat geval sprake van slechtwerkende speekselklieren (hyposialie).

Wat valt er aan een droge mond te doen?

Monddroogte, ook wel xerostomie of droge mond syndroom genoemd, geeft vervelende klachten en kan bovendien leiden tot het sneller ontwikkelen van cariës of andere mondproblemen. Monddroogte kan daarnaast leiden tot een sociaal isolement als eten en praten moeizaam gaan, of als de patiënt bezorgd is over een slechte adem. Het is dus echt van belang om hier niet mee te wachten en naar een oplossing te zoeken. Wij kunnen u hierbij helpen.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren
√ Gespecialiseerde professionals
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Nieuwe patiënten zijn welkom

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het inschrijfformulier.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.