Slechte adem

AANDOENINGEN

slechte adem

Er is niks zo vervelend als het hebben van een slechte adem. De officiële naam voor slechte adem is halitose. Deze aandoening wordt ook wel mondgeur, ademgeur of foetor ex ore genoemd. Al deze namen duiden echter op hetzelfde probleem: een onfris ruikende adem. Halitose komt vaak voor en kan door veel factoren veroorzaakt worden. Als uw tandarts kunnen wij in de meeste gevallen de oorzaken van een mondgeur achterhalen en de halitose behandelen.

oplossing tegen slechte adem

Bij Van de Veer tandartsen kunnen wij orale halitose behandelen door het gebit te reinigen, tandplak te verwijderen en eventuele gaatjes te vullen. Daarnaast kunt u zelf een slechte adem behandelen door het gebit goed schoon te maken. Een tongschraper is voor mensen met halitose onmisbaar: hiermee verwijder je dagelijks de witte aanslag (bacteriën) op de achterkant van de tong. Er zijn ook speciale mondspoelingen verkrijgbaar die een slechte ademgeur bestrijden.

tandarts Zuidas

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020 – 662 3071 of maak een afspraak via ons formulier. Wij helpen u graag bij Tandartsenpraktijk van de Veer.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

a