Tandartsvrees

ANGSTPATIËNTEN

tandartsvrees

Tandartsvrees? Angst voor de tandarts is vaak jong begonnen en diepgeworteld. Veel mensen zijn zelfs zo bang dat zij helemaal niet meer durven te gaan. Het is belangrijk u te realiseren dat de spookverhalen uit uw jeugd allang verleden tijd zijn. Iedere behandeling kan tegenwoordig volstrekt pijnloos worden uitgevoerd. Als u erg angstig bent, is het goed ons daarvan op de hoogte te brengen.

laat ons u helpen

Wij nemen dan gewoon wat extra de tijd voor u om u op uw gemak te stellen en duidelijk uitleg te geven. Misschien helpt het u om uw eigen muziek mee te nemen. Ook kunnen we een signaal afspreken, zoals bijvoorbeeld uw hand opsteken, zodat we de behandeling even onderbreken. Op deze manier heeft u toch gevoel dat u de zaak in de hand houdt en heeft u ondanks uw angst een goed verzorgd gebit, zodat u onbezorgd kunt praten, lachen en eten.

neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via 020 – 662 3071 of via ons contactformulier. Dan zorgen wij voor een passende oplossing en professionele tandarts.

angstpatienten Tandarts van de Veer Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.