Controles

BEHANDELINGEN

Tandarts controle

Als u jaarlijks minstens twee keer voor tandarts controle gaat worden mogelijke problemen in een vroeg stadium gesignaleerd. Is een beginnend gaatje van de vorige controle vanzelf hersteld? Hoe staat het met de conditie van uw tandvlees? Met regelmaat worden er röntgenfoto's van uw gebit gemaakt, zodat niet-zichtbare zaken, zoals ontstekingen en cariës op moeilijke plekken tijdig worden ontdekt.

Regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt eenmaal vele problemen. Er wordt direct na behandeling een nieuwe afspraak gemaakt voor een volgende controle over een half jaar ter voorkoming van tandheelkundige problemen. In onze praktijk combineren wij de controle afspraken zoveel mogelijk met uw bezoek aan de mondhygiëniste, zodat u voor twee afspraken slechts één keer hoeft te komen.

Tandarts controle zijn er voor:

  • Preventie
  • Onderhoud
  • Behandeling

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde professionals
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Neem contact op

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het inschrijfformulier.

tandarts controle amsterdam

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.