Esthetische tandheelkunde

BEHANDELINGEN

Cosmetische tandartsbehandeling

Cosmetische of esthetische tandheelkunde is het vakgebied, waarbij de tandarts zich bezig houdt met het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Aangezien tanden en kiezen een belangrijke rol spelen bij het uiterlijk stellen patiënten steeds vaker hogere eisen aan de esthetiek van hun tanden en kiezen.

Facings & andere mogelijkheden

Met behulp van tandkleurige facings en vulmaterialen, zoals porselein of composiet, maar ook met kronen, inlays en bruggen, kunnen verbeteringen in vorm, stand en kleur van uw tanden en kiezen worden verkregen.

Wat uiteraard belangrijk is, is dat elke restauratie en verandering wel bij u moet passen en zo natuurlijk mogelijk overkomen. Juist dat vereist vakmanschap. Met behulp van nieuwe technieken zoals Digital Smile Design (een pre-behandelimpressie van het beoogde resultaat) kunnen wij u vooraf goed laten zien hoe uw gebit en uw glimlach er na de behandeling uit zal komen zien. Voorkom verrassingen en laat uw gebit professioneel behandelen.

Ook tanden bleken en orthodontische behandelingen vallen onder het brede vakgebied van esthetische tandheelkunde. Bij Van de Veer tandartsen hebben wij ook hiervoor de modernste technieken in huis.

Wat kunt u bij ons verwachten

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren
√ Gespecialiseerde professionals
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Neem contact op

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Cosmetische Tandartsbehandeling Tandarts van de Veer Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.