Frames en protheses

BEHANDELINGEN

Frames en tandprotheses

Frames en tandprotheses hebben zorg nodig. Een tandprothese kan bestaan uit een gedeeltelijke (frame) of volledige gebitsprothese. Daarnaast kunt u kiezen voor een vaste gebitsprothese of losse gebitsprothese.

Vaste tandprothese

Een vaste tandprothese wordt bij Van de Veer tandartsen bevestigd op implantaten in de kaak. De tandprothese bestaat uit porseleinen tanden en kiezen, ook wel brug genoemd.

Klikprothese

De traditionele tandprothese is het kunstgebit. Hierbij zitten de elementen bevestigd aan een plaatje in de mond. Een nadeel is dat het niet altijd comfortabel aanvoelt. Een alternatief is dan de klikprothese. Deze tandprothese wordt per kaak bevestigd aan 2 of meerdere implantaten, zodat het plaatje achterwege kan blijven. Smaak wordt door geen enkele prothese negatief beïnvloed.

Frame

Bij een frame zitten de tanden en kiezen vast op een metalen plaatje dat met haakjes wordt vastgemaakt aan bestaande tanden en/of kiezen.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde professionals
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Frames en Tandprotheses Tandarts van de Veer Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.