Implantologie en botopbouw

BEHANDELINGEN

implantologie en botopbouw

Indien u één of meerdere tanden mist, dan is een implantaat (kunstwortel) een uitstekende keuze. Na het boren van een gaatje in de kaak, plaatst de tandarts het implantaat. Het is mogelijk om alle nieuwe tanden en kiezen op implantaten vast te zetten. En zelfs het traditionele kunstgebit kan vervangen worden door een moderne, appel vaste variant. Het plaatsen van een implantaat is een operatieve ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt.

Kunstbot om uw gebit op te bouwen

U bent bij een tandarts of kaakchirurg geweest in verband met een probleem met uw gebit. U heeft een tand of kies verloren waardoor het kaakbot ter plaatse slinkt. Als er nog te weinig bot aanwezig is om een implantaat te plaatsen, kan met kunstbot de kaak opgebouwd worden. Door het nemen van deze maatregelen zal uw gebit weer kunnen functioneren en ook de kwaliteit van leven hierdoor toenemen. Lachen wordt weer leuk. Het bot reconstructief werk wordt bij tandartspraktijk Van de Veer uitgevoerd door onze gespecialiseerde tandarts, die hierin ruime ervaring heeft en u volledig hierin begeleid.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde reconstructie tandartsen
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Implantologie en botopbouw Tandarts van de Veer Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.