Onzichtbare beugel

BEHANDELINGEN

Onzichtbare beugel

Iedereen kent wel de slotjesbeugel of beugel met brackets waarmee scheef of naar voren gegroeide tanden en kiezen weer netjes in het gareel worden gebracht. Zo’n vaste beugel kan met name op latere leeftijd een aantal ongemakken veroorzaken, waar u eigenlijk niet meer op zit te wachten. Een mooi alternatief is nu de onzichtbare beugel of aligner. Deze is altijd uitneembaar, nagenoeg onzichtbaar en zorgt eveneens voor een snel een blijvend resultaat.

Resultaten in 3D

Wij digitaliseren uw gebit, berekenen de gewenste verschuivingen en laten u het eindresultaat in 3D zien. Uw onzichtbare beugel wordt vervolgens op maat voor u gemaakt en elke twee weken vervangen uit uw -eveneens op maat samengestelde- vervolg set. Twijfelt u nog? Kom eens langs in onze tandartsenpraktijk op de Zuidas in Amsterdam.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde orthodontisten
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Onzichtbare beugel

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.