Parodontologie

BEHANDELINGEN

parodontologie behandeling

Tandvlees bekleedt en beschermt het kaakbot plus de wortels van tanden en kiezen. Gezond tandvlees is dan ook erg belangrijk voor een goed uiterlijk en een frisse adem. Tandplak op tanden en kiezen veroorzaakt in eerste instantie een ontsteking van de rand van het tandvlees. Soms breidt deze ontsteking zich ongemerkt uit (Parodontitis), waardoor het kaakbot rondom tanden en kiezen verloren gaat.

voorkom klachten

Wanneer deze klachten bij u voorkomen, wacht dan niet te lang met ingrijpen. Dit kan namelijk worden voorkomen door een Parodontologie behandeling; regelmatig onze mondhygiëniste of preventieassistente te bezoeken. Door onder het tandvlees goed te laten schoonmaken en de bijbehorende poetsinstructies nauwkeurig op te volgen, kan erger worden voorkomen. Bij tandartspraktijk Van de Veer is parodontologie het vakgebied en specialisme van Sandra Willemstein. Onder haar ervaren handen wordt parodontitis een halt toegeroepen en erger voorkomen.

plan een parodontologie behandeling in bij tandarts van de Veer Zuidas

Wij helpen u graag bij het adviseren, behandelen en begeleiden van deze klachten. Meld u aan via 020 – 662 3071 of via het inschrijfformulier. Wij zien u graag in onze tandartspraktijk op de Zuidas in Amsterdam.

Parodontologie behandeling Tandarts van de Veer Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.