Restauratieve tandheelkunde

BEHANDELINGEN

restauratieve tandheelkunde

Tandweefsel kan door veel processen verloren gaan. Het vakgebied van het herstellen van verloren tandweefsel heet restauratieve of reconstructieve tandheelkunde. Hierbij worden bijvoorbeeld ook kleine gaatjes en inefficiënte vullingen gerepareerd. Met composiet (wit vulmateriaal) brengen wij de versleten facetten weer terug.

professioneel herstel van uw glimlach

Voor herstel van grotere defecten en vullingen kunnen er kronen, inlays en bruggen worden gemaakt. Zowel enkelvoudige vullingen als uitgebreid restauratiewerk bij vergevorderde gebitsslijtage worden bij ons in huis uitgevoerd. Bij geringe slijtage licht de nadruk op preventie. Bij gevorderde slijtage kunnen er klachten ontstaan zoals tandpijn bij warme en koude dranken of kiespijn bij eten, of er breken stukjes van tanden of kiezen af omdat ze dunner worden.

last van gebitsslijtage?

Gebitsslijtage is zeer goed met behulp van wit vulmateriaal (composiet) opnieuw op te bouwen. Deze behandeling is relatief eenvoudig, vaak pijnloos, zeer duurzaam en geeft mooie resultaten. De behandeling vraagt echter de nodige expertise van de tandarts. Onze tandarts heeft veel ervaring in (uitgebreid) restauratiewerk met behulp van composiet.

tandarts Zuidas

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 020 – 662 3071 of maak een afspraak via ons formulier. Wij helpen u graag bij Tandartsenpraktijk van de Veer.

Implantologie en botopbouw Tandarts van de Veer Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.