Bleken

BEHANDELINGEN

Tanden bleken

Tanden bleken? Niets is mooier dan een stralend witte lach. Maar in de loop van de jaren zullen uw tanden en kiezen verkleuren door sigaretten, koffie, thee of rode wijn en hierdoor donkerder worden. In sommige gevallen zijn tanden zelfs al op zeer jonge leeftijd verkleurd, dit worden intrinsieke verkleuringen genoemd. Gelukkig heeft Van de Veer tandartsen een oplossing hiervoor!

Een stralend wit gebit

Vroeger werd tanden verkleuring opgelost door kronen te maken, tegenwoordig is tanden bleken een grote uitkomst. Bleken wordt nu al vele jaren succesvol toegepast bij verkleurde tanden en kiezen. Bij Van de Veer tandartsen werken we met een revolutionaire en wetenschappelijk geavanceerde whitening procedure: Zoom!

Hierbij bleken we uw tanden gedurende 15 minuten in onze tandartsenpraktijk op de Zuidas in Amsterdam. De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten (inclusief voorbereiding, nabehandeling door fluoridering van het gebit en instructie). Het is veilig, effectief en snel. Na slechts 1 bezoek aan onze praktijk kunnen uw tanden aanzienlijk witter worden en loopt u met een stralende lach de deur uit.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren
√ Ook in weekend geopend
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

tanden bleken Tandarts van de Veer Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.