Porseleinen veneers

COSMETISCHE TANDHEELKUNDE

porseleinen veneers

Mooie porseleinen veneers zijn een lust voor het oog. Een porseleinen veneer bestaat uit een flinterdun schildje dat door de technieker extern wordt gemaakt en daarna, net zoals een kroon, wordt vastgelijmd.

We kunnen met veneers dus heel wat onvolmaaktheden wegwerken - ook aan de vorm van de tanden en blijven ze permanent wit. Eerst slijpen uw tand een beetje af om ruimte te maken. Een porseleinen veneer moet namelijk minstens een halve millimeter dik zijn. Door uw tand iets te slijpen, voelt de veneer straks heel natuurlijk in uw mond. U kiest voor porselein als u uw tanden langer mooi wilt houden. De kans is namelijk groot dat we een porseleinen veneer nooit hoeven te vervangen, want het is van de beste kwaliteit en het is kleurvast.

Wilt u eerst weten hoe uw nieuwe lach er straks uit gaat zien? Probeer dan ons Digital Smile Design.

Klik hieronder op het pijltje en sleep de afbeelding van links naar rechts om het resultaat van een esthetische ingreep met veneers te zien.

professioneel en mooi resultaat

Onze specialisten maken de mooiste resultaten voor elk gebit. Bent u benieuwd wat wij voor uw glimlach kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Praktijk op de Zuidas in Amsterdam. Dat kan via 020 – 662 3071. Wij helpen u graag verder.

tandartsbehandeling voor tandartsbehandeling na amsterdam

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.