tandarts

Michiel is sinds 1 september 2018 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas met veel enthousiasme werkzaam als tandarts. Michiel heeft zijn opleiding gevolgd en voltooid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Michiel is BIG geregistreerd met nummer 69926916002.

In november 2013 is Valerie (V.C.) Westendorp gestart bij Van de Veer Tandartsen op de Zuidas als tandartsassistente. Na in de zomer van 2017 afgestudeerd te zijn aan het ACTA is zij vanaf dat moment aan de praktijk verbonden als tandarts. Valerie is BIG geregistreerd met nummer 69922658202.

praktijkeigenaar

Ilse (I.C.) van de Veer heeft in 2009 de opleiding Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. Heeft aan de Columbia University in New York een stage gelopen op het gebied van Prosthodontics en een scriptie geschreven over de verschillen in complexe behandelplannen tussen Nederland en Noord-Amerika. Ilse is BIG geregistreerd met nummer 69912406802.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.