tandarts

Helena is sinds 2020 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas aan de slag. Zij is opgeleid als tandarts met esthetische tandheelkunde als specialisatie waaronder het werken met Invisalign en Cerec (kronen, bruggen en facings). De van oorsprong Portugese Helena heeft haar opleiding voltooid aan het prestigieuze Instituto Superior de Ciências da Saúde Egas Moniz (Portugal), gevolgd door een specialisatie aan het Instituto Eduardo Prado in Orthodontie, Gezichtsorthopedie en Minimally Invasive Adhesive Dentistry. Helena is BIG geregistreerd met nummer 89928142302.

Michiel is sinds 1 september 2018 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas met veel enthousiasme werkzaam als tandarts met als specialisaties Invisalign en het revolutionaire Cerec (kronen, bruggen en facings). Michiel heeft zijn opleiding gevolgd en voltooid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Michiel is BIG geregistreerd met nummer 69926916002.

praktijkeigenaar

Ilse (I.C.) van de Veer heeft in 2009 de opleiding Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. In het laatste jaar van haar Master heeft zij de stage kindertandheelkunde bij ACTA doorlopen. Ilse van de Veer heeft als specialisatie esthetische tandheelkunde en het innovatief toepassen van de revolutionaire Cerec technologie (kronen, bruggen en facings). Ilse is BIG geregistreerd met nummer 69912406802.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.