Fluoridebehandeling

FAMILIEAFSPRAKEN

Fluoridebehandeling

Voor uw gezin

Fluoridebehandeling is noodzakelijk bij kinderen. Fluoride is een natuurlijke stof die de tanden en kiezen sterker maakt en zorgt voor extra bescherming van het gebit tegen tandbederf en gaatjes. Fluoride zorgt ervoor dat er tijdens een zuuraanval van bacteriën minder glazuur wordt verwijderd, waardoor gaatjes kunnen worden voorkomen.

Kindergebit

Als uw kinderen hun eerste tandjes krijgen is het preventief goed om hen eens in het half jaar een fluoride behandeling te laten geven. Deze fluoridebehandeling kan met een gel worden gegeven of door een speciale fluoridelak op tanden en kiezen aanbrengen. De concentratie fluoride hierin is wat hoger. Fluoridelak kan ook heel precies worden aangebracht op plaatsen waar bijvoorbeeld gaatjes dreigen te ontstaan.

Blijkt bij uw familie afspraak bijvoorbeeld dat uw kind veel (beginnende) gaatjes heeft of als er andere risicofactoren zijn, is een halfjaarlijkse fluoride behandeling gewoon noodzakelijk ter bescherming van het jonge gebit.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde familietandartsen
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gezin en gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.