Kindertandarts

FAMILIEAFSPRAKEN

kindertandarts

Kindertandarts is een specialisme op zich, want het wordt door veel misverstanden omgeven. Kinderen zijn leuk, soms behoorlijk druk, beweeglijk en lastig, zeker als het spannend is en vragen dus ook om een wat speelsere benadering. Daarnaast is preventie binnen onze familiepraktijk een heel belangrijk speerpunt, waar ouders en verzorgers actief bij worden betrokken.

Familie afspraken

Wij juichen dan ook familie afspraken toe. Het geeft u de gelegenheid om uw kinderen van jongs af aan rustig te laten wennen aan de tandarts en uw kinderen leren vanaf zeer jonge leeftijd hoe ze het beste voor hun (melk)gebit kunnen zorgen. Daarnaast is het belangrijk om op jonge leeftijd het gebit regelmatig te laten controleren daar waar we vaak hier al klachten kunnen voorkomen.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde familietandartsen
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gezin en gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.