Melkgebit

FAMILIEAFSPRAKEN

Melkgebit verzorgen

Al tijdens de 6e week van de zwangerschap begint de ontwikkeling van het melkgebit. Onterecht wordt vaak gedacht dat een melkgebit niet zo belangrijk is. Het wordt immers later toch vervangen door 'echte' tanden en kiezen. Niets is minder waar.

De juiste verzorging en controles

Het vroegtijdig verloren gaan van melkelementen kan ruimteproblemen en scheefstand in het blijvende gebit veroorzaken. Nog afgezien van de functie van de melktanden als basis voor een gezond blijvend gebit vinden wij het heel belangrijk om kinderen er vast al aan te laten wennen dat hun gebit goede verzorging nodig heeft. Ook al zijn ze pas vanaf hun 10e levensjaar in staat om zelfstandig te poetsen, het is belangrijk om je melkgebit te verzorgen. Bij een familiebezoek aan Van de Veer Tandartsen zullen wij altijd even het gebit van uw kind controleren.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde familietandartsen
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gezin en gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Melkgebit verzorgen Tandarts van de Veer Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.