Orthodontie

FAMILIEAFSPRAKEN

Orthodontie kindertandheelkunde

Bijna iedereen heeft er al mee te maken gehad of heeft er een bij iemand gezien: de beugel. Als uw kind zo’n zes of zeven jaar is en u twijfelt of hij of zij op op wat langere termijn misschien wel aan een beugel moet, doet u er goed aan dit met tijdens uw familie afspraak eens met uw familietandarts te bespreken. U kunt deze vraag nooit te vroeg stellen. Bij Tandartspraktijk Van de Veer plannen we dan een kinder-orthodontisch consult in, waarbij wordt gekeken naar het gebit, de kaken en het gezicht.

Wanneer zien wij of uw kind een beugel nodig heeft?

Zodra de voortanden van het boven- en het ondergebit aan het wisselen zijn, is al te zien of er in beginsel voldoende ruimte is voor het blijvend gebit. Daarnaast kunnen we zien of de bovenkaak en onderkaak goed op elkaar passen en er dus geen sprake is van malloclusie (het slecht op elkaar passen van het boven- en ondergebit). Gelooft u ons, zo’n adviesconsult heeft uw kind voor de rest van haar of zijn leven profijt van.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde orthodontisten
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Orthodontisten consult

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw kin zijn/haar gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Onzichtbare beugel

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.