Online uw afspraak reserveren

ONLINE REGELEN

Om u nog beter en sneller van de juiste zorg te voorzien, is het mogelijk om enkele afspraken online in te plannen.

Welke afspraken/zorg bieden wij via het online patiënten portaal aan?

Bent u nieuw en heeft u zich bij ons ingeschreven? Maak dan via onderstaande link uw afspraak voor een intake. Wij zullen de tijd voor u nemen om kennis te maken en uw vragen/wensen door te nemen. Bent u nog niet ingeschreven? Meld je dan eerst aan via de inschrijf knop hieronder:Ben u een bestaande patiënt?

Plan dan nu zelf uw halfjaarlijkse controle afspraak in bij uw vertrouwde tandarts. Ook kunt u direct uw gebitsreiniging inboeken bij een van onze preventie assistentes of mondhygiënistes. Heeft u een probleem met een orthodontisch spalkje? Wacht niet en plan direct uw consult in om verschuiving van uw tanden te voorkomen. Wij helpen u graag snel.

Let op: indien u onder behandeling bent bij ons met een beugel traject, adviseren wij om de afspraken te laten verlopen via uw behandelaar.

Heeft u ergens last van, pijn of heeft u behoefte aan een consult buiten uw halfjaarlijkse check om? Ook hiervoor bieden wij de mogelijkheid aan u snel van een afspraak te voorzien. Let wel: dit betreft enkel een consult. Hierin zal worden gekeken naar het probleem en aan de hand daarvan zal er indien nodig extra behandeltijd worden ingepland.

Voor uitgebreide behandelplannen, afspraken voor vullingen en andere tandheelkundige behandelingen kunt u alleen online plannen, nadat u met uw behandelaar een behandelplan heeft opgesteld, besproken en daarvoor akkoord heeft gegeven in uw patiënten portaal.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.