Over praktijk Zuidas

Tandartsenpraktijk Van de Veer

wellness in tandheelkundige zorg

U leidt een druk leven, waarin een mooi, natuurlijk en gezond ogend gebit onmisbaar is. Daarvoor moet u nu eenmaal met regelmaat een tandarts bezoeken, maar dat hoeft zeker geen straf te zijn. Onze Zuidas praktijk is de ideale locatie in Amsterdam om uw tandartsbezoek zo prettig mogelijk te laten zijn. Dankzij onze efficiënt ingeplande behandelingen staat u zo weer met een glimlach buiten.

Tandartsenpraktijk van de Veer eigenaren

Onze modern ingerichte familiepraktijk met haar toegankelijke floor-to-ceiling glazen façade appelleert aan de dynamische New Yorkse setting van de Zuidas, maar binnen domineren vooral huiselijkheid en rust. Onze praktijk heeft drie behandelkamers en biedt een breed aanbod in mondzorg. Bent u op zoek naar een goed opgeleide tandarts die ook nog eens goed luistert naar uw wensen? Waar nog ruimte, tijd en aandacht is voor persoonlijk contact? Of u nu een wat langer behandeltraject ingaat, of dat u slechts een keer per half jaar voor controle langskomt? Bij tandartsenpraktijk Van de Veer bieden wij iedereen efficiënte behandelingen in een rustige omgeving en een ontspannen atmosfeer. Dat is de missie van onze beide familiepraktijken:
wellness in tandheelkundige zorg.

KWALITEIT, EFFICIËNTIE EN FLEXIBILITEIT

Wij denken graag met u mee en zijn bijvoorbeeld volledig ingesteld op de drukke dagindeling van mensen die dagelijks op de Zuidas werken, met minimale behandeltijden. Het uitgangspunt is dat een tandartsbezoek uw andere verplichtingen niet in de weg staat. Als u een verdoving nodig heeft, denken we mee hoe u hier het minste hinder van ondervindt. Een afspraak verzet u -48 uur van te voren- gemakkelijk online, een reminder van uw afspraken ontvangt u per e-mail en per sms. En in onze wachtruimte maakt u gebruik van gratis wifi. Door de combinatie van efficiëntie en flexibiliteit bieden we maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 21.00 uur en ook op zaterdagen en zondagen hoogkwalitatieve mondzorg op afspraak.

JARENLANGE ERVARING GECOMBINEERD MET NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Van de Veer tandartsenpraktijk is gestoeld op een jarenlange tandheelkundige traditie met een moderne visie op mondzorg. De eerste praktijk werd ruim 40 jaar geleden opgericht door Gerard van de Veer en is sinds 2011 gevestigd op het Gustav Mahlerplein, in het hart van de Zuidas. Onze moderne behandelkamers zijn ingericht volgens de nieuwste technologie en met onze up-to-date kennis en apparatuur bieden wij tandheelkunde en mondzorg van topkwaliteit. Benieuwd wat wij u te bieden hebben? Loop langs en maak eens een afspraak voor een adviesconsult.

 • Regelmatig nageschoolde tandheelkundige specialisten
 • Zeer comfortabele praktijk
 • Digitale pre-behandelimpressie
 • Familievriendelijke praktijk
 • Goed bereikbare locatie in het hart van de Zuidas
 • Niet of nauwelijks wachttijden
 • Gegarandeerde tevredenheid
 • Klimaat gecontroleerde behandelkamers
 • Moderne apparatuur
 • Topkwaliteit instrumenten en materialen
 • BIG-geregistreerde tandartsen

ONS ZORGAANBOD

Onze praktijk locatie op de Zuidas

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.