Parodontitis check

PREVENTIE

Parodontitis check

Als u vaak last heeft van ontstoken tandvlees is een parodontitis check bij Van de Veer tandartsen geen overbodige luxe. Als ontstoken tandvlees namelijk niet tijdig wordt behandeld kan deze overgaan in parodontitis (ontsteking en verlies van het steunweefsel van tanden en kiezen). Een zeer ernstig resultaat die schadelijk kan zijn voor uw gezondheid.

Voorkom gezondheidsklachten

Uw tanden en kiezen kunnen los gaan staan en op den duur zelfs verloren gaan. Daarnaast hebben mensen met parodontitis een hoger risico op hart- en vaatziekten. Ook het risico op ontstekingen elders in het lichaam neemt toe. Als parodontitis is geconstateerd, zullen wij een parodontium status maken. De ruimte tussen een tand of kies en het tandvlees wordt een pocket genoemd.

Onze mondhygiëniste zal een aantal metingen bij u verrichten waaronder de diepte van de pockets van alle tanden en kiezen. De resultaten van de meting worden in een parodontium status vastgelegd en de mogelijkheden voor behandeling worden met u besproken.

Wij bieden het volgende:

√ Breed aanbod in mondzorg
√ Ruime openingstijden; ook in avonduren & weekend
√ Gespecialiseerde tandartsen & mondhygiënsten
√ Geen wachtlijsten, direct geholpen
√ Centraal gelegen op de Zuidas in Amsterdam

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Van de Veer tandartsen voor uw gebit kan betekenen? Neem contact op via 020 – 66 23 071 voor informatie of een plan een afspraak in via het formulier.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.