The Team

Michiel is sinds 1 september 2018 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas met veel enthousiasme werkzaam als tandarts. Michiel heeft zijn opleiding gevolgd en voltooid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Michiel is BIG geregistreerd met nummer 69926916002.

Mariam is bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas in opleiding tot tandartsassistente. Zij volgt deze opleiding aan het ROCVA in Amsterdam West.

Momenteel ben ik halverwege mijn studie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Vanwege mijn passie en liefde voor het tandarts vak ben ik dit jaar begonnen als tandartsassistente in deze mooie praktijk van Van de Veer tandartsen op de Zuidas. Een praktijk waar ik het binnen ons professionele en erg leuke team enorm naar mijn zin heb. Angstige patiënten stel ik graag op hun gemak door de juiste mentale support te bieden.

Denise werkt in deeltijd bij tandartsenpraktijk Van de Veer op de Zuidas. Ze is heel blij dat haar de kans is geboden om in het hart van een dynamisch zakendistrict, waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en punctualiteit, haar tandheelkundige vaardigheden uit te bouwen.

 

Als klein jongetje zag ik vaak hoe mijn moeder in haar werk als tandarts mensen werkelijk kon helpen en hoe haar patiënten altijd met een stralende glimlach de deur uitliepen. Daarom besloot ik enkele  jaren geleden alsnog mijn hart te volgen en in de voetsporen van mijn moeder te treden. Een logische carrièreswitch volgde.

 

praktijkeigenaar

Ilse (I.C.) van de Veer heeft in 2009 de opleiding Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. Heeft aan de Columbia University in New York een stage gelopen op het gebied van Prosthodontics en een scriptie geschreven over de verschillen in complexe behandelplannen tussen Nederland en Noord-Amerika. Ilse is BIG geregistreerd met nummer 69912406802.

Sandra Willemstein heeft de MDGO opleiding voor tandartsassistente te Den haag ( 1994-1996) doorlopen als voorbereiding op de HBO opleiding tot mondhygiëniste aan het ACTA te Amsterdam waar zij in 1999 is afgestudeerd. Sinds november 2013 is Sandra als mondhygiëniste aan Van de Veer Tandartsen op de Zuidas verbonden.

Joanne Dielingen heeft de opleiding Mondzorgkunde aan het ACTA te Amsterdam gevolgd. In september 2013 is ze hierin afgestudeerd en heeft ze haar Bachelor Mondzorgkunde behaald. Gedurende haar studie heeft ze stage gelopen en gewerkt als tandartsassistente bij Van de Veer tandartsen. Na het behalen van haar diploma is ze vervolgens met veel plezier aan de slag gegaan als mondhygiëniste.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.