The Team

Aafje is onze supervriendelijke en zeer vaardige balie assistente bij wie iedereen zich ogenblikkelijk op z’n gemak en gehoord voelt. Met haar lange ervaring in de hospitality branche zorgt ze voor een altijd relaxte en gastvrije ontvangst, zowel aan de telefoon als in onze praktijk. En regelt ze ook nog tussendoor een adequaat en helder antwoord op al uw vragen.

Raisa Kromodirjo maakt sinds november 2021 onderdeel uit van het team van tandartsassistenten bij Van de Veer Tandartsen. Raisa is gepokt en gemazeld in haar vak, want heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring op haar conto staan en nog iedere dag geniet ze volop van haar werk.

Edo Blom is sinds 1 april 2020 aan Van de Veer Tandartsen op de Zuidas verbonden. Sinds 2022 in de functie van officemanager. Edo is de liefde voor het vak van mondzorgkunde met de paplepel ingegoten. Zijn moeder heeft een eigen praktijk als mondhygiëniste. Het is zijn droom om dat ook te verwezenlijken.

Hilde van der Burght is het nieuwe gezicht van preventie bij Van de Veer Tandartsen. Als gediplomeerd tandartsassistente heeft onze goedlachse Hilde ondertussen ook haar opleiding tot preventie assistente met succes afgerond. Hilde voert in onze praktijk alle reguliere mondhygiëne behandelingen uit, verstrekt mondzorg instructies en zwaait de scepter over onze nieuwste aanwinst op het gebied van orale zorg: de Geleide Biofilm Therapie (Airflow).

Helena is sinds 2020 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas aan de slag. Zij is opgeleid als tandarts met esthetische tandheelkunde als specialisatie waaronder het werken met Invisalign en Cerec (kronen, bruggen en facings). De van oorsprong Portugese Helena heeft haar opleiding voltooid aan het prestigieuze Instituto Superior de Ciências da Saúde Egas Moniz (Portugal), gevolgd door een specialisatie aan het Instituto Eduardo Prado in Orthodontie, Gezichtsorthopedie en Minimally Invasive Adhesive Dentistry. Helena is BIG geregistreerd met nummer 89928142302.

Germa is sinds januari 2021 werkzaam bij van de Veer Tandartsen op de Zuidas als praktijkmanager. Met een stevige achtergrond in HRM en een studie gericht op facility management richt Germa zich vooral op alle praktische en zakelijke aspecten van de praktijk. Hierover zegt zij: ‘De behandelaren kunnen zich zo volledig concentreren op het hoge kwaliteitsniveau van onze mondzorg terwijl ik het team volledig ontzorg op alle andere vlakken.’

Michiel is sinds 1 september 2018 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas met veel enthousiasme werkzaam als tandarts met als specialisaties Invisalign en het revolutionaire Cerec (kronen, bruggen en facings). Michiel heeft zijn opleiding gevolgd en voltooid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Michiel is BIG geregistreerd met nummer 69926916002.

praktijkeigenaar

Ilse (I.C.) van de Veer heeft in 2009 de opleiding Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. In het laatste jaar van haar Master heeft zij de stage kindertandheelkunde bij ACTA doorlopen. Ilse van de Veer heeft als specialisatie esthetische tandheelkunde en het innovatief toepassen van de revolutionaire Cerec technologie (kronen, bruggen en facings). Ilse is BIG geregistreerd met nummer 69912406802.

Sandra Willemstein heeft de HBO opleiding Mondzorgkunde aan het ACTA te Amsterdam doorlopen waar zij in 1999 is afgestudeerd. Sinds november 2013 is Sandra als mondhygiëniste aan Van de Veer Tandartsen op de Zuidas verbonden.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.