The Team

Raisa Kromodirjo maakt sinds november 2021 onderdeel uit van het team van tandartsassistenten bij Van de Veer Tandartsen. Raisa is gepokt en gemazeld in haar vak, want heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring op haar conto staan en nog iedere dag geniet ze volop van haar werk.

Edo Blom is sinds 1 april 2020 aan Van de Veer Tandartsen op de Zuidas verbonden. Sinds 2022 in de functie van officemanager. Edo is de liefde voor het vak van mondzorgkunde met de paplepel ingegoten. Zijn moeder heeft een eigen praktijk als mondhygiëniste. Het is zijn droom om dat ook te verwezenlijken.

Hilde van der Burght is het nieuwste teamlid van Van de Veer Tandartsen. Met haar diploma tandartsassistente al op zak is de goedlachse Hilde zeer gemotiveerd om zichzelf nog verder te ontwikkelen binnen de diversiteit van de tandheelkunde. Naast haar dagelijkse werkzaamheden aan de stoel is zij dan ook direct enthousiast begonnen aan de opleiding tot preventie assistente.

Howard Lahens Frometa is sinds oktober 2018 met veel plezier werkzaam bij Van de Veer Tandartsen op de Zuidas. Howard is intern bij ons opgeleid en heeft grote belangstelling voor alles wat nieuw is aan het vak. Daarnaast stelt hij met zijn vriendelijke humor graag mensen op hun gemak.

Helena is sinds 2020 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas aan de slag. Zij is opgeleid als tandarts met esthetische tandheelkunde als specialisatie waaronder het werken met Invisalign en Cerec (kronen, bruggen en facings). De van oorsprong Portugese Helena heeft haar opleiding voltooid aan het prestigieuze Instituto Superior de Ciências da Saúde Egas Moniz (Portugal), gevolgd door een specialisatie aan het Instituto Eduardo Prado in Orthodontie, Gezichtsorthopedie en Minimally Invasive Adhesive Dentistry. Helena is BIG geregistreerd met nummer 89928142302.

Germa is sinds januari 2021 werkzaam bij van de Veer Tandartsen op de Zuidas als praktijkmanager. Met een stevige achtergrond in HRM en een studie gericht op facility management richt Germa zich vooral op alle praktische en zakelijke aspecten van de praktijk. Hierover zegt zij: ‘De behandelaren kunnen zich zo volledig concentreren op het hoge kwaliteitsniveau van onze mondzorg terwijl ik het team volledig ontzorg op alle andere vlakken.’

Michiel is sinds 1 september 2018 bij Van de Veer tandartsen op de Zuidas met veel enthousiasme werkzaam als tandarts met als specialisaties Invisalign en het revolutionaire Cerec (kronen, bruggen en facings). Michiel heeft zijn opleiding gevolgd en voltooid aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Michiel is BIG geregistreerd met nummer 69926916002.

praktijkeigenaar

Ilse (I.C.) van de Veer heeft in 2009 de opleiding Tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) afgerond. In het laatste jaar van haar Master heeft zij de stage kindertandheelkunde bij ACTA doorlopen. Ilse van de Veer heeft als specialisatie esthetische tandheelkunde en het innovatief toepassen van de revolutionaire Cerec technologie (kronen, bruggen en facings). Ilse is BIG geregistreerd met nummer 69912406802.

Sandra Willemstein heeft de HBO opleiding Mondzorgkunde aan het ACTA te Amsterdam doorlopen waar zij in 1999 is afgestudeerd. Sinds november 2013 is Sandra als mondhygiëniste aan Van de Veer Tandartsen op de Zuidas verbonden.

Wij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde.

Onze zorgprofessionals staan geregistreerd in het Nederlandse BIG-register (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Onze mondhygiënisten zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.